Get to Work HR Meetup är ett nätverk för rekryterare och HR-folk inom tech, startups, spelutveckling och IT. Vi träffas regelbundet för att dela med oss av erfarenheter, tips och råd, nätverka och lära oss tillsammans. Vi har också en Facebook-grupp där vi håller kontakten mellan träffarna.

Vill ditt bolag vara med och sponsra Get to Work HR Meetup i vår? Vi har nu haft sex större evenemang i Stockholm och Göteborg och vi har 350+ aktiva medlemmar i vår Facebookgrupp och många idéer för teman på framtida träffar. 

Tidigare teman på våra meetups har varit HR tech, digitalisering, agil HR, agil rekrytering samt internationell rekrytering, och det vi funderar på inför våren är talent management, performance management, framtidens agila ledarskap, lärande organisationer och mycket mer! 

Hör av dig till Karin på karin@gettowork.se så tar vi det därifrån!

Get to Work HR Meetup 21/11 2018 i samarbete med Agile Search – tema ‘internationell rekrytering’. 

Stort tack till Agile Search och våra övriga sponsorer DEK Technology, Digital Heart, RecPro och Techloop! 

Fotograf: Lisa Björk Photography
https://www.instagram.com/lisabjorkphotography/

Get to Work HR Meetup 12/9 2018 på Scandic Continental, tema ‘agil rekrytering’. 

Stort tack till våra sponsorer Varbi, ReachMee, RecPro, Techloop och Digital Heart! Presentationer på temat agil rekrytering hölls av Frida Mangen, Elin Filipp och Thomas Eklöf.

Fotograf: Lisa Björk Photography
https://www.instagram.com/lisabjorkphotography/

Get to Work HR Meetup 23 maj 2018 på Scandic Continental, tema ‘HR tech – automatisering’ 
Fotograf: Lisa Björk Photography
https://www.instagram.com/lisabjorkphotography/

Get to Work HR Meetup är ett nätverk för rekryterare och HR-folk inom tech, startups, spelutveckling och IT. Vi träffas regelbundet för att dela med oss av erfarenheter, tips och råd, nätverka och lära oss tillsammans. Vi har också en Facebook-grupp där vi håller kontakten mellan träffarna.